دانش و فناوری اطلاعات با سرعت قابل توجهی نسبت به سایر علوم در مسیر رشد و توسعه قراردارد. استفاده از این فناوری در عرصه خدمات سلامت می تواند به ارتقاء کیفیت زندگی، توزیع عادلانه خدمات و امکانات و نیز بهبود شاخص های زندگی سالم کمک نماید. بررسی نیروی کار و شرکت های فعال در زمینه فناوری اطلاعات در کشور نشان می دهد علی رغم توانایی های تخصصی این گروه از فعالان، به علت عدم آشنایی کافی آنان با موضوعات جاری در حوزه سلامت و نیازهای آن، عملا از تمام توانایی های موجود در کشور استفاده به عمل نمی آید.
مرکز رشد فناوری اطلاعات علوم پزشکی شیراز، با هدف حمایت از شرکت های نوپای دارای ایده های نو در زمینه فناوری اطلاعات سلامت، به عنوان اولین مرکز رشد فناوری اطلاعات علوم پزشکی کشور با حضور دکتر سالار آملی، معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در آذرماه ۱۳۸۹ افتتاح گردید. به همین منظور این مرکز رسالت ویژه ای جهت پرورش ایده های خلاق و کارآمد در حوزه فناوری اطلاعات سلامت و سیستم های اطلاعات پزشکی، بهداشتی و درمانی دارد.
با گسترش فعالیت این مرکز، شرکت ها و هسته های فناور در زمینه های طراحی نرم افزارهای پزشکی، طراحی و ساخت پروتزهای درمانی، شبیه سازی محیط های بالینی، تولید محتوای مجازی، شبیه سازهای آموزش پزشکی و تحقیق و مشاوره در زمینه کاربردهای فناوری اطلاعات و تولید نرم افزارهای تخصصی پزشکی آغاز به فعالیت نمودند.
این مرکز در سال ۱۳۹۱، موفق به کسب عنوان برترین مرکز رشد کشور به انتخاب نوزدهین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی گردید.